Populiariausi dviračių gamintojai

ROMET

Romet – tai viena didžiausių dviračių gamyklų Europoje. Gerai žinomas prekės ženklas įkurtas 1949-aisiais metais Lenkijoje. Pati kompanija buvo įsteigta 1971 metais, kas glaudžiai susiję su modernizacijos procesu. Geriausias laikais ROMET dviračių gamyba buvo pasiekusi 1000000– 200000 vnt. per metus.

Visi gamintojo dviračiai yra gaminami Lenkijoje, tad tai suteikia gamintojui galimybę atidžiai sekti visos gamybos procesą ir kontroliuoti kokybę. Be to, ROMET kokybę užtikrina ir faktas, jog dviračių komplektacijoje naudojamos patikimos ir laiko patikrintos dalys (Shimano, SRAM ir kt.). Kiekviename gamybos ir logistikos žingsnyje yra visapusė kontrolė, siekiant, kad galutinis produktas atitiktų ne tik gamintojų, bet ir būsimų pirkėjų vizijas ir poreikius. ROMET dviračiai mėgstami ne tik lenkų, bet ir kitų europiečių dėl savo puikaus kainos ir kokybės santykio.

Šiandien peržvelgę ROMET pasiūlymus, kiekvienas gali rasti savo poreikius atitinkantį modelį. Nors pirmieji ROMET gaminiai buvo tik kelių rūšių, šiuo metu ROMET asortimentas išsiplėtė: nuo hibridinių, kalnų (MTB), miesto, vaikiškų iki vis labiau populiarėjančių elektrinių dviračių.

CUBE

Paprastai vokiški gaminiai yra asocijuojami su išskirtine kokybe, ilgaamžiškumu ir praktišku dizainu. Dviračių gamintojo CUBE transporto priemonės taip pat tuo pasižymi: Vokietijoje gaminami dviračiai parduodami visame pasaulyje, o gamintojo produkciją naudoja daugybė profesionalių dviračių sporto atstovų.

CUBE savo veiklą pradėjo dar 1993-aisiais, Bavarijoje (Vokietijoje). Studentas Marcus Pürner tėvo turimame baldų fabrike turėjo 50 kv. m. ploto kampelį, kuriame pradėjo taisyti bei surinkinėti dviračius. Vėliau, jau įsikūrus kompanijai ir šiems dviračiams sparčiai išpopuliarėjus, įmonės plotas išaugo net iki 55 tūkst. m². Įmonės statistika kalba pati už save: kiekvienais metais daugėja CUBE parduodamų dviračių, dėl ko nuolat plečiama ir pagrindinė būstinė Bavarijoje. Šiuo metu dviračiai eksportuojami į 32 šalis visame pasaulyje.

CUBE vardas siejamas su vienomis stipriausių kompanijų visoje dviračių gamybos rinkoje, o dviračiai išsiskiria kokybiškumu, patvarumu ir ilgaamžiškumu. CUBE asortimentą sudaro daugiau kaip 300 skirtingų dviračių modelių, pradedant kalnų, turistiniais, baigiant hibridiniais, elektriniais bei vaikiškais dviračiais.

Kitas svarbus momentas, darantis CUBE dviračius išskirtinius, yra jų testavimas. Kiekvienas gaminamas dviratis yra ne tik surenkamas, bet ir testuojamas toje pačioje CUBE gamykloje, kur jie ir yra gaminami. Testavimo metu tikrinamas rėmo tvirtumas, ir kiekviena surenkama dalis, analizuojama, ar dviratis atitinka gamintojo standartus. Įdomu tai, kad gamintojo iškelti standartai yra keletą kartų aukštesni nei vidutiniai, galiojantys visai rinkai. Testavimas ir aukšti reikalavimai padeda kontroliuoti gaminių kokybę ir pateikti klientui patikimą aukštos kokybės dviratį. Šių dviračių patikimumą ir dviratininkų pasitikėjimą įrodo ir tai, jog jais važiuoja profesionalūs sportininkai (2017 metais Tour de France dviračių lenktynėms juos pasirinko Wanty-Groupe Gobert profesionalių dviratininkų komanda). Be kita ko, Cube dviračiai taip pat mėgstami dviračių sporto entuziastų bei aktyvų laisvalaikį mėgstančių žmonių.

UNIBIKE

UNIBIKE prekės ženklas įkurtas 1990-aisiais. Dėl efektyvaus bendradarbiavimo su klientais, kryptingos veiklos ir profesionalaus požiūrio į dviratį, įmonė kasmet stiprina savo pozicijas rinkoje ir sėkmingai konkuruoja su kitais gerai žinomais dviračių prekių ženklais. UNIBIKE siūlo platų vidutinio bei aukštesnio lygio dviračių asortimentą pradedant vaikams ir paaugliams skirtais dviračiais ir baigiat miesto, turistiniais, hibridiniais, kalnų (MTB) dviračių modeliais.

UNIBIKE dviračių rėmai gaminami gerai pasaulyje žinomo rėmų ir dviračių gamintojo – MERIDA gamykloje, kas garantuoja aukščiausią produkto kokybę. UNIBIKE modeliai surenkami su gerai pasaulyje žinomų ir pripažintų gamintojų dalimis ir komponentais: Schwalbe, Jagwire, Busch&Müller, UNO, Shimano, Sram, Tektro, Selle Royal, Vuelta, SR Suntour, Beto, FSA, SKS Germany, Rock Shox, Lookin, Mach1, Sapim, Standwell, TranzX, Satori, Velo, FI’ZI:K ir kt. Dėl kokybiškų komponentų UNIBIKE dviračiai yra labai gerai vertinami ir pripažinti tiek pirkėjų, tiek pardavėjų.

SCOTT

Scott dviračiai buvo pradėti gaminti 1992 metais Šveicarijoje, nors kompanija veikė jau gerokai anksčiau. Net nuo 1958 metų ji iki tol gamino slidinėjimo įrangą, tad kalnų dviračių rinka buvo užkariauta kiek netikėtai dėl tam tikrų atradimų slidinėjimo įrangos srityje. Ed Scott, įkūrėjas ir išradėjas, sukūrė pirmąsias slidinėjimo lazdas iš aliuminio (iki tol jos buvo medinės). Taip prasidėjo eksperimentai su aliuminio lydiniais, kol galiausiai naujausios technologijos buvo išbandytos ir su dviračiais – sukuriant aliuminio dviračio rėmus, kurie buvo kur kas lengvesni už iki tol naudotus geležinius. Vėliau Scott mokslininkai ėmėsi dar lengvesnių – anglies pluošto lydinių, kurie taip pat buvo naudojami tiek slidinėjimo įrangai, tiek dviračiams. Kompanijai priklauso keletas sėkmingų anglies pluošto dviračių detalių išradimų. Nuo 2011 metų Scott gamina ir elektrinius dviračius. Tais pačiais metais buvo sukurtas lengviausias pasaulyje kalnų dviračio rėmas, sveriantis vos 900 gramų.

KROSS

Kross dviračiai buvo pradėti gaminti 1990 metais Lenkijoje. “Du ratai, viena aistra" – šių dviračių gamintojų šūkis atspindi tikrąjį požiūrį į dviračius ir dviračių sportą. Kross SA yra vienas iš didžiausių dviračių gamintojų Lenkijoje, gaminantis įvairių paskirčių dviračius, pradedant dviračius vaikams, laisvalaikio, kalnų, klasikinius miesto ir baigiant kroso dviračiais, skirtais profesionaliems sportininkams. Daugiausiai dėmesio gamintojai skiria kalnų dviračiams. Kross bendrovė taip pat valdo Grand prekės ženklą.

Kross dviračiai pagaminti iš pažangiomis technologijomis sukurtų aliuminio rėmo ir kitų profesionalių detalių. Tai itin patvarūs ir mūsų keliams bei gamtai pritaikyti dviračiai. Šiuo metu parduotuvėje siūlome dviračius vaikams, kalnų dviračius (MTB), kroso, miesto ir kelionėms skirtus dviračius.


Palikti komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš paskelbiant komentarus, jie turi būti patvirtinti.

Ši svetainė apsaugota „reCAPTCHA“, taip pat taikoma „Google“ privatumo strategija ir paslaugų naudojimo sąlygos.